Het mooiste cadeau wat je een ander kan geven


Mam wat wil jij voor je verjaardag?  Dat vroeg mijn zoontje mij toen hij 6 jaar was. Nou is dat een vraag die vaker gesteld wordt. Wat wil je hebben? Ik wist het niet, geen materiële dingen, daar wilde ik juist vanaf, ik wilde rust in mijn hoofd,  geen gezeur van klanten, van man, van vrienden alleen maar rust en stilte. Maar goed dat kan je niet vragen aan een kind van 6 dat kan je alleen zelf bewerkstelligen. In die tijd was ik behoorlijk overspannen, alleen wist ik het nog niet. Maar met 3 kleine kinderen een ernstig zieke man en een eigen bloemenzaak liep ik behoorlijk op mijn tandvlees.

In die tijd volgde ik ook mijn eerste yogalessen, ik vond het helemaal geweldig. Hier ontdekte ik dat ik erg ver van mijn eigen waarheid, mijn eigen wezen was afgedwaald.

Ik herontdekte wat ik fijn vond,  waar ik blij van werd en ik kwam weer bij  mijn innerlijke rust en stilte.   

Ik (her)ontdekte  mijn eigen normen en waarden, en waarom ik bepaalde keuzes maakte, ik ontdekte waarom bepaalde patronen steeds terug kwamen in mijn leven en waarom ik last had van mijn rug en knie……………. En ik ontdekte nog veel meer.

Maar de belangrijkste ontdekking was wel dat ik goed voor mezelf moest zorgen. Dat ik mijn eigen best vriendje moest worden. Ik heb geleerd wat mijn behoeften zijn, waar mijn grenzen  liggen en hoe  ik die liefdevol duidelijk kan maken aan mijn omgeving.  

Het mooiste cadeau wat je een ander kan geven, is goed voor jezelf zorgen

Geheel onbedoeld heeft hij met zijn vraag mij het mooiste cadeau gegeven wat je kunt krijgen; zelfkennis/ zelfvertrouwen/bewustwording. En dat gun ik jou ook.

Daarom stel ik mijn tijd, mijn kennis en ervaring, en mijn plek ter beschikking aan jou.

Ik heb een mooi programma ontwikkeld waarbij we ontspannen en bewust worden combineren. Dit kan voor jou alleen of met je gezin, hoe het jouw past. Hieronder vind je mijn aanbod.

Het kleine jongetje is inmiddels een volwassen jonge man die prima voor zichzelf kan zorgen. Wat ik hem in die tijd geantwoord heb………… ik weet het niet meer.

Tijd voor Jezelf

Een unieke combinatie van bewustwording en ontspanning.

Tijd voor je gezin

Op een andere manier samen zijn met je partner en je kinderen.

Ontspannen Leven

Yvonne Coppens

Ontspannen Leven is niet iedereen gegeven, ook mij niet, maar het is wel te leren, en dat heb ik gedaan. Meer en meer ervaar ik eenheid in denken en voelen en leef ik zoals het bij mij past op dit moment. Ik voel me zelfverzekerd en energiek en ook als het allemaal tegen zit en vervelend is vind ik snel mijn balans terug. Ik weet mijn grenzen aan te geven maar ook wanneer het nodig is even door te pakken. lees meer

Wat levert het je op

  • quality time
  • rust in je hoofd
  • blijheid in je hart
  • een ontspannen lichaam
  • inspiratie
  • energie
  • nieuwe inzichten

Onthaastingsschip ´t Appeltje

Een plek om te vertragen, te verstillen, tot rust te komen.


Kom langs voor Jezelf of breng je gezin mee.