Tijd voor je gezin

Tijd voor je gezin.

Een drukke baan combineren met een gezin is heel normaal in deze tijd. Maar het is ook bijna normaal dat gezinnen na een tijdje uit elkaar vallen, of dat een van de 2 jonge ouders een burn out krijgt. Daarom biedt ik je de mogelijkheid quality time door te brengen met je gezin.

Een ochtend of een middag in rust en ontspanning van elkaar genieten. Elkaar leren kennen en waarderen op een ander niveau. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen of van de vraag van de ouders pas ik het programma aan.

Een yogales voor het hele gezin draait om SAMEN. Ontdekken hoe je moeiteloos op elkaar kan afstemmen en met plezier samen kunt bewegen.

Na afloop van de les is er de mogelijkheid gebruik te maken van de keuken om een gezamenlijke maaltijd te bereiden of om met mooi weer lekker op het terras een broodje te eten terwijl de kinderen spelen in de tuin.

Wat levert het op;

Een ontspannen tijd met elkaar. Daardoor ontstaat er ruimte om elkaar met andere ogen te zien. Ondersteuning, vertrouwen, contact, aanraking, zachtheid, liefde

Wat kunnen we doen;

Yoga/ ademoefeningen/ aandacht/concentratie oefeningen/ massage/ aanraking/ ontspannings oefeningen/ meditatie/ zintuigen oefeningen/ klankschalen.

Het is ook een leuk idee voor opa’s en oma’s met hun kleinkinderen.

Lees hier een ervaring van een gezin.

lente yoga met je gezin

Voorbeeld van een yogaochtend met je gezin.

10.00 tot 13.00

Welkom aan boord, we maken kennis onder het genot van een kopje thee/ glaasje diksap en lekkers.

Aangepast programma met yoga, massage, adem, concentratie, klankschalen

Samen een broodje eten en napraten.

2 uur;  111.—

3 uur;  155,–

Het is leuk na afloop nog even langs te gaan bij de zeehondencrèche of een wandeling te maken naar de waddenkust.